Beoordelingen Toyota Van Der Linde

9,2

781 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik vind een negen een goed cijfer, een tien kan alleen gehaald worden als de prijzen omlaag gaan.

Dhr.J.Bastiaan (Lemmer)
23-10-2019

Prima garage met deskundig en vriendelijk personeel.

Paul Cuppers (Meppel)
18-10-2019

Klantvriendelijk, hele goede service, zeer goede kwaliteit auto's voor jaren probleemloos rijplezier.

A. Bijvank (Nijkerk)
16-10-2019

Deskundig en vriendelijk personeel. Er wordt met de klant meegedacht.

E. Vos
16-10-2019

Prima service, bekwame en leuke medewerkers.

Dick Gijzen (Meppel )
09-10-2019

Vriendelijk personeel, gratis leenauto.

Arnold klein (Belt-Schutsloot)
09-10-2019

Dealer aan te bevelen aan een ieder. Geef een 9 want bij een 10 zou er niets meer te verbeteren zijn.

Hans Uitman (Ruinerwold)
26-09-2019

het is bij ons uitstekend over gekomen en daar hoort een 10 bij

Piet Westerhof (Hoogeveen)
24-09-2019

Goede service hoge kwaliteit vriendelijke mensen

J. Jansen (Sint Jansklooster)
24-09-2019

Ben weer zoals altijd heel goed geholpen en mijn auto kan er weer een jaar tegen voor een kleiner bedrag dan aanvankelijk gedacht. Leenauto is een super service. Net als in al die jaren die ik bij van der Linde kom voel ik mij gewaardeerd als klant. En dat is nu al bijna 30 jaar.

Susanne Buchner (Uffelte)
24-09-2019

zeer klantgericht, meedenkend en eerlijk

Bert Bult (Meppel)
24-09-2019

Tevreden

Edwin (Meppel)
20-09-2019

Klant vriendelijk. Goede service.

Bert Westenbrink (Wapse)
20-09-2019

Betrokken mensen, afspraak is afspraak. Ik rijd al 20 jaar toyota prius en er is nooit iets stuk. Ik( hou) van mijn prius

Martin Huisman (heerenveen)
20-09-2019

Dat het personeel vriendelijk is en behulpzaam, goede uitleg.

mevr. W de Jong
20-09-2019

Mooie auto's, geweldig personeel, sommige uit de straat bij ons in het dorp. Super bedrijf, geweldige service, volgende auto wordt weer een toyota.

Klaas Buitenhuis (Nijeveen.)
20-09-2019

ik ben daar al zoveel jaren client. zo ik auto rij

jan.nijmeijer (meppel)
03-09-2019

Gastvrij ontvangst en er werd een feestje van gemaakt

Roy Telman (Meppel)
30-08-2019

De service is uitstekend, er wordt altijd mee gedacht en naar de juiste oplossingen gezocht bij problemen. De beurten worden altijd goed bij gehouden, wat wij heel prettig vinden.

Susanne Buchner (Uffelte)
23-08-2019

Vriendelijke en professionele ontvangst. Vakbekwame medewerkers, die gemaakte afspraken waarmaken. De werkzaamheden waren zelfs eerder gereed, dan vooraf was aangegeven (positief expectation management).

Theo Kok (de Wijk)
21-08-2019

Mooie showroom klantenservice oke

Annet kastermans
21-08-2019

Het is een bedrijf waar je je thuis voelt.

Jan Breeschoten (Koekange )
16-08-2019

Auto kon na melding motormanagement vlot aan de monitor. Wachten aangenaam (krant, literatuur, iets te drinken).Voorafgaand duidelijke inschatting van de werkzaamheden en de te gebruiken materialen.Te bestellen onderdeel (lambdasonde) was eerder binnen dan ingeschat (vakantie). Werkzaamheden konden ook eerder ingepland worden dan verwacht.Werkplaatsreceptie informeerde ons telkens op tijd. Uiteindelijke rekening ook iets lager dan verwacht.

Familie Schoemaker (Nieuwleusen)
16-08-2019

Vriendelijke ontvangst, koffie en koek staan klaar! In het begin zeer hulpvaardig op vragen mijnerzijds!

Henk Wildeboer
14-08-2019

Veel verschillende garages gehad wegens verhuizingen. Deze springt er echt uit.

M. Spoelstra (Meppel)
14-08-2019

Voor mij is een garage een zaak van vertrouwen. Mijn ervaring is dat ik correct en eerlijk word behandeld. Daarbij zijn het vriendelijke mensen waar ik graag even een praatje kom maken als ik er toch moet zijn.

S.Salentijn (Zwolle)
02-08-2019

Overleg met Van der Linde is goed.

Jannie van der Haar Kombrink.
02-08-2019

Prettige sfeer en vriendelijke medewerkers. Tijdens de aflevering werd de nieuwe auto onthuld en er was uitgebreid tijd voor instructie van de nieuwe auto.

Saskia (Zuidwolde)
24-07-2019

alles zeer vlot verlopen,

koeriersbedrijf van Dijk (Zwolle)
23-07-2019

Van der Linde heeft als dealer mijn lease auto afgeleverd aan Korterink auto's in Rouveen en alles is snel en naar wens verlopen.

Dhr. Soldaat
23-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.